Personvern

Apokus er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre brukere på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan informasjonen vi samler inn blir brukt.

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Det er nettredaktør som har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger som kommer inn via apokus.no.

Apokus bruker aldri informasjonskapsler på en måte som har til hensikt å kartlegge den enkelte brukers handlingsmønster. Informasjonskapslene skal gi bedre brukeropplevelse eller brukes i statistikk.

Hvis du ikke ønsker at nettleseren din skal lagre cookies på maskinen din, så har du mulighet til å skru det av i nettleseren. Nettvett.no har laget en oppskrift på hvordan du kan administrere informasjonskapsler.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å samle inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt. Da vet vi hvilke sider som blir godt besøkt, og hvilke sider som ikke er det. Du kan lese mer om dette i Google Analytics sine retningslinjer for personvern.

Hotjar

Vi bruker analyseverktøyet Hotjar for å analysere bruken av våre nettsider. Du kan lese mer om dette i Hotjar sine retningslinjer for personvern.