Meld deg på digital trening

Vi arrangerer digital trening for tjenestefarmasøyter som skal delta i pilotprosjektet Medisinstart for diabetes type 2, og du har muligheten til å bli med! Vi skal trene på nye pasientkasus. Se hvilke datoer du kan melde deg på lenger ned.Ekstra treningssamling 

Ny mulighet for digital trening! Etter felles ønske fra apotekaktørene tilbyr vi en ekstra digital treningssamling for å trene på Medisinstart for diabetes type 2.
Den digitale treningen blir onsdag 31. august kl. 13.00-14.30.

Treningen er for deg som ikke har kommet i gang med pilotprosjektet enda og som ikke fikk deltatt på digital trening da pilotprosjektet startet opp. Er dette aktuelt for deg kan du melde deg på under. I mellomtiden er det mye du kan forberede. Les alt du trenger å vite under. 

E-post med bekreftelse og lenke til treningen sendes ut når listen er fulltegnet.

Meld deg på digital trening 31. augustDenne digitale treningen er skreddersydd for deg som skal delta i pilotprosjektet Medisinstart for diabetes type 2, og tilbys etter ønske fra apotekaktørene samlet. Treningen arrangeres på tvers av ulike apotek, og anbefales for deg som deltar i pilotprosjektet. Det blir praktisk trening i små grupper, i digitale grupperom. Målet med treningen er å få erfaring med å gjennomføre Medisinstart for en ny pasientgruppe, og vi bruker helt nye pasientkasus. Vær rask med å melde deg på! Det er kun 30 plasser per treningssamling.


Hvem er digital trening beregnet for?
Digital trening i Medisinstart for diabetes type 2 er rettet mot alle farmasøyter i apotek som deltar i pilotprosjektet. Målgruppen er primært tjenestefarmasøyter med tidligere erfaring fra Medisinstart for hjerte/kar. Farmasøyter som ikke har fullført opplæring for å bli tjenestefarmasøyt, men som holder på med denne opplæringen for å delta i pilotprosjektet, kan også melde seg på.


Hvor lang tid varer digital trening for pilotprosjektet?
Den digitale treningen varer i 1,5 timer. Dette er en kortere versjon av ordinær praktisk trening for tjenesten, tilpasset diabetes type 2.

 

 

Forutsetninger for å delta på digital trening?
Du må være villig til å delta aktivt i rollespilltrening i en gruppe på 3 personer, der du både høres og synes for de andre i gruppen. Mikrofon, høyttaler og kamera er altså en forutsetning for å delta. Siden du skal trene aktivt i en liten gruppe er det en forutsetning at du kan delta uforstyrret. Dersom du uforutsett blir alenefarmasøyt på jobb når treningen skal foregå, er det best at vi finner et annet tidspunkt du kan delta. Vi anbefaler å bli med via datamaskin, men nettbrett og mobil fungerer hvis Teams-appen er installert.   

 Hva må du gjøre før digital trening:


For deg som ikke er tjenestefarmasøyt enda, men holder på med opplæringen:
For å få best utbytte av treningen er det en fordel at all annen opplæring for tjenesten Medisinstart og pilotprosjektet er gjennomført før den praktiske treningen. Du må minimum ha gjennomført følgende: AP205 Medisinstart, AP206 Den gode Medisinstartsamtalen, og satt deg inn i faktaark og samtaleguide (les mer her).


Hva skjer under digital trening:

  • Alle påmeldte samles i et digitalt rom
  • Apokus ønsker velkommen
  • Dere deles inn i digitale grupperom med andre deltakere (tilfeldig inndeling, utført av Teams)
  • Dere trener på 6 pasientkasus med rollespill, der dere bytter på å spille rollene tjenestefarmasøyt, pasient og observatør
  • Alle samles igjen og vi oppsummerer treningen
  • Apokus svarer på eventuelle spørsmålTidligere digitale treninger:

Ekstra treningssamling

På grunn av stor pågang har vi satt opp en ekstra treningssamling torsdag 7. april kl. 08.30-10.00.
Er dette aktuelt for deg kan du melde deg på under. 

E-post med bekreftelse og lenke til treningen sendes ut når listen er fulltegnet.

FulltegnetOrdinære treningssamlinger:


Onsdag 2. mars kl. 13.00-14.30

Fulltegnet 

Mandag 7. mars kl. 08.30-10.00

Fulltegnet 

Fredag 11. mars kl. 08.30-10-00

Fulltegnet 

Mandag 14. mars kl. 08.30-10.00

Fulltegnet

Tirsdag 15. mars kl. 13.00-14.30

Fulltegnet

Onsdag 23. mars kl. 08.30-10.00

Fulltegnet

Torsdag 24. mars kl. 13.00-14.30

Fulltegnet 

Mandag 28. mars kl. 13.00-14.30

Fulltegnet 

Torsdag 31. mars kl. 08.30-10.00

Fulltegnet 

Tirsdag 5. april kl. 08.30-10.00

Fulltegnet