Vil du jobbe med oss?

Apokus har mange spennende oppgaver foran seg og vi trenger å forsterke teamet vårt.
Vi har to ledige stillinger for farmasøyter. Er du klar for nye utfordringer og vil bli en del av vårt team?

Ledig stilling som utviklingsfarmasøyt
- vi søker en farmasøyt som ønsker å påvirke morgendagens apotekpraksis

Interesserer du deg for hvordan apotek kan bidra til riktig legemiddelbruk? Brenner du for god faglig rådgivning i apotek? Har du lyst til å jobbe frem praksisnære utviklingsprosjekter og nye opplæringsprogram? Apokus har mange spennende oppgaver foran seg og vi trenger å forsterke teamet vårt.

Vi søker etter en ny kollega til en fast 100 % stilling i Apokus.

Les mer om stillingen og søk her

Ledig stilling som utviklingsfarmasøyt (engasjement)
- vi søker etter en farmasøyt med interesse for opplæring og god apotekpraksis

Har du lyst til å bruke din kompetanse fra apotek til å lage bransjefelles opplæring? Liker du å undervise og veilede andre? Vil du bidra til at de som er nye i norske apotek får en god start? Apokus har mange spennende oppgaver foran seg og vi trenger å forsterke teamet vårt.

Vi søker etter en ny kollega til et 100 % engasjement i 1,5 år.

Les mer om stillingen og søk herVil du vite litt mer om oss?

En av verdiene i Apokus er lagspiller. Vi er opptatt av å jobbe i team, dele kunnskap og hjelpe hverandre å lykkes i jobben. Se hvem som jobber i Apokus idag

Apokus' formål er å videreutvikle helsepersonell i apotek som legemiddelrådgivere og apotek som faghandel for legemidler. Målbilde og satsningsområder mot 2025 er beskrevet i vår strategi som ble vedtatt av styret i juni 2020. Les strategien vår her.

Apokus utvikler med støtte fra Stiftelsen til fremme av norsk apotekfarmasi opplæringsprogrammet "Introduksjon til norsk apotekpraksis". Les mer om utviklingsprosjektet her