Ledig stilling for for grafisk designer / innholdsprodusent

Vi søker en ny kollega som skal jobbe med grafisk design og innholdsproduksjon. Vår nye kollega vil få ansvar for vår nettside og SoMe-kanaler, samt utforming av e-læringskurs og andre produkter Apokus skaper. Noe for deg eller en du kjenner?

Vil du bli en Apokus'er

Etter 7 år i teamet slutter vår gode kollega Ingvild, og vi søker hennes etterfølger.  Nå leter vi etter en dyktig innholdsprodusent som gjennom en sikker visuell utforming søker å underbygge det faglige innholdet. Arbeidsoppgavene inkluderer ansvar for vår nettside og SoMe-kanaler, samt utforming av e-læringskurs og andre produkter Apokus skaper. 

Vi tenker dette er en stilling som egner seg for en nyutdannet grafisk designer som har interesse for innholdsproduksjon og digital markedsføring. Vi er et inhouse produksjonsmiljø med eget studio for opptak av videoer og vi gjør det meste selv. Vår nye kollega kan derfor forvente en variert arbeidshverdag sammen med kollegaer som brenner for å finne den optimale kombinasjonen mellom brukervennlighet, visuell utforming og faglig innhold.

 

Les hele stillingsannonsen og søk på jobben