Meld deg på kursstafetten "God på egenomsorg" 2022

Nytt år, nye muligheter. Vil du kickstarte året med litt faglig oppdatering?
Da er kursstafetten et perfekt nyttårsforsett for deg.

Kursstafetten passer for alle som jobber i apotek, og temaet er egenomsorg. Du får mulighet til å fordype deg i viktige problemstillinger i selvvalget, og få innspill fra ulike fagpersoner. Dette er en frivillig opplæringsaktivitet som går over seks uker. Det er imidlertid ikke noe i veien for at du kan gjennomføre i et tempo som passer for deg, eller bare ta deler av den. Kursstafetten er gratis for alle som har tilgang til kurs fra Apokus.

De som melder seg på kursstafetten innen 1. februar 2022 er med i trekningen av flotte premier. Vi trekker 6 vinnere der premien enten er en weekendbag eller en drikkeflaske.

 

Kursstafetten er delt inn i tre fokusområder:

  • Faglige utfordringer med egenomsorg (uke 1 og 2)
  • Ernæring og egenomsorg (uke 3 og 4)
  • Syk hud og egenomsorg (uke 5 og 6)


I løpet av stafetten skal du på hvert fokusområde ta to e-læringskurs, lese noen korte artikler og jobbe med oppgaver som er relevante i apotekhverdagen, alene eller sammen med kollegaer. 

På slutten av hvert fokusområde kan du se opptak av et webinar (varighet 45 min). Der diskuterer vi løsningsforslag til oppgavene med ulike fagpersoner. Vi har fått med oss en farmasøyt og seniorrådgiver i Apotekforeningen, en klinisk ernæringsfysiolog og en hudlege. Hvem er kursstafetten beregnet for?
Kursstafetten "God på egenomsorg" passer for alle ansatte i apotek.
 

Hvor mye tid tar det?
Du bør sette av ca. 1,5 time i uken, på et tidspunkt som passer for deg. 


Hva trenger jeg for å gjennomføre?
Kursstafetten er gratis for alle som har tilgang til kurs fra Apokus.
Du bør ha tilgang til pc eller nettbrett med lyd for å ta e-læringskursene.

 

Meld deg på kursstafetten 2022

De som melder seg på kursstafetten innen 1. februar 2022 er med i trekningen av flotte premier. Vi trekker 6 vinnere der premien enten er en weekendbag eller en drikkeflaske. Vinnerne blir kontaktet på e-post.