Se hva som kommer 1. februar 2018

Det kommer fire nye kurs i februar 2018. Her kan du se hvilke temaer vi skal ta for oss da.

undefined

 

Astma og barn

Gled deg til et eget kurs som kun tar for seg astmabehandling av barn.  Barn er en stor brukergruppe av inhalasjonsmedisiner.  I dette kurset får du kunnskap du kan bruke i praksis når du skal veilede barnet selv i riktig bruk, eller er i dialog med pårørende. Kurset er aktuelt for alle som gir råd i resepturen. 

Fot- og neglesopp

Vårt utvalg av e-læringskurs innen egenomsorg utvides i februar. Endelig kommer det et eget kurs som tar for seg to vanlige hud- og negleproblemer; fotsopp og neglesopp.  problemer. Lær hvordan du kan hjelpe kunder som oppsøker apoteket for hjelp med produkter du finner i selvvalget, og når du skal henvise til lege.

Antibiotika

1+1+2 eller 1+1+1+1? Med eller uten mat? Interaksjonsproblemer? Vent og se? Riktig bruk av antibiotika har høy politisk interesse i Norge - og apotekene har en viktig rolle i veiledning av pasienter som får antibiotika på resept. I februar kan du også se frem til to helt nye kurs innen antibiotika - ett som gir god basiskompetanse til alle som jobber i resepturen, og et fordypningskurs for farmasøyter.