Abonner på e-læringskursene Apokus:365

Du må være abonnent for å kunne ta e-læringskursene i kurskatalogen. Jobber du i apotek eller er student i apotekpraksis er sjansen stor for at apoteket allerede abonnerer på e-læringskursene for deg. Da får du brukernavn og passord fra apotekeren din og finner e-læringskursene i apotekets læringsportal.

Privatpersoner kan få tilgang ved å kjøpe abonnement.

Kjøp abonnement til e-læringskursene

Abonnement på Apokus:365

Ønsker du å utvikle deg som legemiddelrådgiver? Kurskatalogen Apokus:365 God som legemiddelrådgiver består av over 90 e-læringskurs for apotekansatte.  Som abonnent får du tilgang til alle kursene og kan ta e-læringskursene så ofte du har lyst.  I tillegg for du også til «Introduksjon til norsk apotekpraksis» som er et bransjefelles opplæringsprogram for utenlandske farmasøyter. Les mer om det her. 

E-læringskursene holdes oppdatert og fornyes fortløpende - hvert år kan du glede deg til 16 nye kurs.

Alle kursene er utviklet av Apokus i samarbeid med ledende fageksperter.  Hvert e-læringskurs gir en innføring i fagområdet før du trener på det du har lært gjennom caser og interaktive oppgaver. Består du kunnskapstesten får du kursbevis.  Alt du trenger er tilgang til internett og hodetelefoner siden alle kurs har lyd.

Kursene er laget for farmasøyter og apotekteknikere som jobber i apotek, men kan være nyttige for annet helsepersonell. 

Priser 2024

12/6 måneders abonnement koster NOK 3680/2300. Studenter/pensjonister får 50 % rabatt.

Vi har egne priser og avtaler med apotek og læresteder som abonnerer for flere brukere- ta kontakt med oss på post@apokus.no for informasjon.

Vilkår for bruk

Slik får du tilgang

For å få tilgang til kurskatalogen må du bli abonnent. Fyll ut registreringsskjema og betal for tilgang.  Vi vil sende deg brukernavn og passord så raskt vi har mottatt betalingen din, normalt i løpet av 1-2 arbeidsdager.  Hvis du er student eller pensjonist får du 50% rabatt, vi kan be om dokumentasjon på dette.

Kjøp abonnement til e-læringskursene
Dette trenger du for å spille av kursene hjemme eller på jobb:

  • PC eller Mac. 
  • Oppkobling til internett med god bredbåndslinje
  • Vi bruker video og lyd i kursene våre – bruk av hodetelefoner anbefales.