Nyhetsbrev som holder deg faglig oppdatert

Abonnerer du på nyhetsbrev blir det enklere å holde seg faglig oppdatert. Her er våre favoritter for legemiddelrådgivere.

Endringer i faglige retningslinjer, oppdaterte reiseråd og faglige utredninger fra RELIS om riktig legemiddelbruk. Det er mange kilder å overvåke når du skal holde deg faglig oppdatert. Registrerer du deg som abonnent på nyhetsbrev blir oppgaven mye enklere. Da får du nyhetene rett inn i eposten din og kan raskt scanne gjennom om det er noe du trenger å sette deg bedre inn i.  Vi har samlet nyhetsbrev fra gode kilder som vi anbefaler til deg.


Faglig påfyll for farmasøyter og for alle ansatte i apotek

Apokus vil gjøre det lettere for deg å holde deg oppdatert, derfor sender vi ut Faglig påfyll. Hver epost inneholder et anbefalt e-læringskurs, i tillegg får du anbefalt litteratur og andre ressurser om temaet. Når du melder deg på Faglig påfyll, så får du en epost fra oss ca. en gang i måneden. Du kan melde deg av når som helst. 

Faglig påfyll for farmasøyter 

Faglig påfyll for alle ansatte i apotek

Apoteknytt

Gode historier fra apotek, utviklingen i apotekbransjen, politiske saker og annen informasjon som kan være nyttig i arbeidshverdagen samler Apotekforeningen i et nyhetsbrev som sendes ut ca. hver 14 dag.

Meld deg på Apotekforeningens Apoteknytt

RELIS

Relis utarbeider faglige utredninger med utgangspunkt i spørsmål fra helsepersonell og aktuelle problemstillinger.  Utredningene er en god kilde til faglig oppdatering for helsepersonell som ønsker å jobbe kunnskapsbasert. Abonnerer du på RELIS' nyhetsbrev får du de siste utredningene de har skrevet automatisk tilsendt sammen med øvrige nyheter. Vi vil samtidig anbefale deg å legge RELIS' nettside som bokmerke i din nettleser.

Påmelding til RELIS nyhetsbrev

Folkehelseinstituttet

Smittevern, flått og flåttsykdom, hodelus, reiseråd og vaksineanbefalinger er blant Folkehelseinstituttets ansvarsområder.  Abonnerer du på deres nyhetsbrev får du beskjed hvis det skjer noe på disse fagområdene.  
Påmelding til FHIs nyhetsbrev

Legemiddelverket

Ønsker du varsel om legemiddelmangler og hvilke legemidler som har fått innvilget refusjon via blåreseptordningen er det lurt å abonnere på Legemiddelverkets nyhetsbrev.

Påmelding til Legemiddelverkets nyhetsbrev

Aldring og helse

Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse sprer kunnskap innen fagområdet demens, alderspsykiatri og aldring. De retter seg mot både primær- og spesialisthelsetjenesten, helsepersonell, pasienter og pårørende. Du kan abonnere på deres nyhetsbrev for jevnlig påfyll av siste nytt.  

Påmelding til Aldring og Helse nyhetsbrev

Kompetansenettverket for legemidler til barn

Kompetansenettverket sender ut nyhetsbrev med tips til faglige utredninger, oppslagsverk og aktuelle kurs knyttet til legemiddelbehandling av barn. Her kan du besøke nettverkets nettsider.

Påmelding til nettverkets nyhetsbrev

Helsebiblioteket

Aktuelle spørsmål innen legemiddelområdet og tips og råd om informasjonskilder kan du få med deg hvis du følger nyhetsbloggen Legemiddelaktuelt skrevet av Helsebiblioteket.no. Legg gjerne Helsebiblioteket som bokmerke i nettleseren din - her finner du mange nyttige oppslagsverk.

Følg Helsebibliotekets blogg